
Grillede biffspyd med soltørket tomatsalsa
Lær hvordan du lager smakfulle grillede oksekjøttspyd med soltørket tomatrelish. Perfekt for sommergrilling eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Spesialutstyr: 12 trespyd eller metallspyd på 8 tommer (se Kok's Note).
- 33. For storfekjøttet: Bland olivenolje, hvitløk, herbes de Provence, salt, pepper og storfekjøtt i en lufttett plastpose eller en glassbolle. La det marinere i kjøleskapet i minst 6 timer eller over natten.
- 44. Sett en grillpanne på middels høy varme, eller varm opp en gass- eller kullgrill. Ta kjøttet ut av marinaden og krydre med salt. Tre 4 biter av kjøttet på hvert spyd, og grill i 3 til 4 minutter på hver side for medium-well. Legg spydene på et serveringsfat.
- 55. For relen: Bland løk, soltørkede tomater, mais og olivenolje i en liten bolle. Sett i kjøleskapet til den skal serveres. Rett før servering, tilsett avocado, fetaost og persille. Vend forsiktig og smak til med salt og pepper. Server relen ved siden av storfekspydet.