Kyllingnachos

Kyllingnachos

Lær hvordan du lager deilige chicken nachos med sprø tortilla chips, saftig kylling og smeltet ost. Perfekt for snacks eller kveldsmat!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer tacokrydder
  • 2. 2 spiseskjeer chilipulver
  • 3. 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst
  • 4. 1/4 kopp olivenolje
  • 5. 8 unser tomatsaus
  • 6. Noen dråper hot sauce
  • 7. En stor pose tortillachips
  • 8. 3 kopper revet Cheddar-Jack-ost (ca. – du kan trenge mer eller mindre)
  • 9. 1/4 kopp sylteagurkjalapeñoskiver
  • 10. 1/4 kopp hakkede, uten stein, svarte oliven
  • 11. 3 tomater, finhakket
  • 12. 3 vårløk, grønne og hvite deler, finhakket
  • 13. 1/4 kopp rømme

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Strø taco-krydder og chilipulver over kyllingbrystene.
  3. 33. Varm opp oljen i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Legg i kyllingen og stek på begge sider til den er brunet, ca. 5 minutter per side, før du tar den ut av pannen og setter den til side.
  4. 44. Til pannen, tilsett tomatsaus, hot sauce og 2 kopper varmt vann, og la det koke forsiktig opp.
  5. 55. Riv kyllingen med to gafler, og legg den tilbake i væsken. La det småkoke på lav varme til alt er varmt og bobler.
  6. 66. Monter nachos på to måter:
  7. 7- Strø et lag tortillachips på to ovnsikre tallerkener eller ildfaste former. Dryss over ost og deretter et lag med kylling; gjenta to ganger til, med hvert lag mindre i omkrets. Avslutt med et ekstra dryss ost. Stek bare til osten smelter, 5 til 10 minutter.
  8. 8- På den ene, server som den er. På den andre, legg på jalapeños, svarte oliven, tomater, grønn løk og rømme.