Hello Fresh Mobile Banner
Kyllingnachos

Kyllingnachos

Lær hvordan du lager deilige chicken nachos med sprø tortilla chips, saftig kylling og smeltet ost. Perfekt for snacks eller kveldsmat!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer tacokrydder
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 8 unser tomatsaus
  • Noen dråper hot sauce
  • En stor pose tortillachips
  • 3 kopper revet Cheddar-Jack-ost (ca. – du kan trenge mer eller mindre)
  • 1/4 kopp sylteagurkjalapeñoskiver
  • 1/4 kopp hakkede, uten stein, svarte oliven
  • 3 tomater, finhakket
  • 3 vårløk, grønne og hvite deler, finhakket
  • 1/4 kopp rømme

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Strø taco-krydder og chilipulver over kyllingbrystene.
  3. 3Varm opp oljen i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Legg i kyllingen og stek på begge sider til den er brunet, ca. 5 minutter per side, før du tar den ut av pannen og setter den til side.
  4. 4Til pannen, tilsett tomatsaus, hot sauce og 2 kopper varmt vann, og la det koke forsiktig opp.
  5. 5Riv kyllingen med to gafler, og legg den tilbake i væsken. La det småkoke på lav varme til alt er varmt og bobler.
  6. 6Monter nachos på to måter:
  7. 7- Strø et lag tortillachips på to ovnsikre tallerkener eller ildfaste former. Dryss over ost og deretter et lag med kylling; gjenta to ganger til, med hvert lag mindre i omkrets. Avslutt med et ekstra dryss ost. Stek bare til osten smelter, 5 til 10 minutter.
  8. 8- På den ene, server som den er. På den andre, legg på jalapeños, svarte oliven, tomater, grønn løk og rømme.