Avocado fries

Avocado fries

lær hvordan du lager deilige avocado fries hjemme. en sunn og smakfull snacks eller forrett som er enkel å lage og perfekt for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 kopp mel, mer etter behov
  • 1 kopp panko-rasp, mer etter behov
  • 2 store egg
  • 2 spiseskjeer vann
  • Vegetabilsk olje til steking
  • 3 til 4 modne, men ikke myke, mediumstore Haas-avokadoer
  • Grovt havsalt eller kosher-salt, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Hvis du ikke skal servere avokadofrites umiddelbart, forvarm ovnen til 200 grader Fahrenheit. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Ha mel i en bred, flat bolle og panko i en annen bred, flat bolle. I en liten bolle, visp sammen egg og vann.
  3. 3Varm opp 1 tomme olje i en dyp, middels stor kjele til 375 grader Fahrenheit, eller til det bobler kraftig når du tilsetter noen panko-biter.
  4. 4I mellomtiden, del avokadoene i to på langs, fjern steinen, og skjær hver halvdel i 4 båter. Skrell av skinnet, og vend hver skive i mel, og rist av overflødig. Dypp i eggeblandingen, deretter i panko, og trykk forsiktig brødsmulene inn på sidene for å dekke. Legg avokadobitene på et stort skjærebrett eller en tallerken.
  5. 5Når oljen er varm, stek 3 til 4 avokadobåter om gangen i ca. 30 sekunder, til de er gyldne. Overfør forsiktig med tang til et bakepapirkledd stekebrett og strø rikelig med salt. Sett stekebrettet i ovnen for å holde det varmt, eller server umiddelbart med sitronskiver og salsa eller andre tilbehør, hvis ønskelig. Gjenta med resten av avokadobitene.