Hello Fresh Mobile Banner
Fisketacos med habanerosalsa

Fisketacos med habanerosalsa

Lær hvordan du lager smakfulle fish tacos med spicy habanerosalsa. Perfekt for en sommermiddag eller helgehelse. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 2 ss achiote-pasta
  • 4 ss limesaft
  • 2 ss olivenolje
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts salt
  • Tre 225 grams snapperfileter
  • Åtte 170 grams mel-tortillaer, varmet
  • Rå grønnsalat
  • Avokadoskiver
  • Habanerosalsa, oppskrift følger
  • 4 små røde, modne tomater, hakket
  • 1/4 kopp finhakket rødløk
  • 2 ss hakket koriander
  • 2 ss hakket persille
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/4 ts malt spisskummen
  • 2 ts fersk limesaft
  • 1 ts finhakket habanerpeppers
  • Salt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland achiote, limesaft, olivenolje, hvitløk, spisskummen og salt. Gni krydderblandingen inn i begge sider av fisken. Dekk til med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i 2 timer. Forvarm grillen, pensle fisken med olivenolje og grill den i 4 minutter på hver side for å oppnå medium-well.
  2. 2Bland alle ingrediensene sammen. Server ved romtemperatur.