
Fisketacos med habanerosalsa
Lær hvordan du lager smakfulle fish tacos med spicy habanerosalsa. Perfekt for en sommermiddag eller helgehelse. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 2 ss achiote-pasta
- 4 ss limesaft
- 2 ss olivenolje
- 4 hvitløksfedd, finhakket
- 1 ts spisskummen
- 1 ts salt
- Tre 225 grams snapperfileter
- Åtte 170 grams mel-tortillaer, varmet
- Rå grønnsalat
- Avokadoskiver
- Habanerosalsa, oppskrift følger
- 4 små røde, modne tomater, hakket
- 1/4 kopp finhakket rødløk
- 2 ss hakket koriander
- 2 ss hakket persille
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1/4 ts malt spisskummen
- 2 ts fersk limesaft
- 1 ts finhakket habanerpeppers
- Salt
Fremgangsmåte
- 1Bland achiote, limesaft, olivenolje, hvitløk, spisskummen og salt. Gni krydderblandingen inn i begge sider av fisken. Dekk til med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i 2 timer. Forvarm grillen, pensle fisken med olivenolje og grill den i 4 minutter på hver side for å oppnå medium-well.
- 2Bland alle ingrediensene sammen. Server ved romtemperatur.