Grillet kylling Caesar Mac

Grillet kylling Caesar Mac

Lær hvordan du lager en smakfull grilled chicken caesar mac. Enkelt å lage, perfekt for en rask og velsmakende middag. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kyllingbryst uten ben og skinn
  • 2. Extra-virgin olivenolje, til rikelig drypping
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 1 pund penne pasta eller fullkornspenne
  • 5. 6 ss smør
  • 6. 1 kopp panko (japanske brødsmuler)
  • 7. 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • 8. 1 ss ansjospasta
  • 9. 3 runde ss hvetemel
  • 10. 1 kopp kyllingkraft
  • 11. 1 ss Worcestershire-saus
  • 12. 2 kopper hel melk
  • 13. 1 ½ kopper ferskrevet Pecorino-ost
  • 14. 1 hode escarole eller romainesalat, revet
  • 15. 1 sitron

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp grillpannen på høy varme.
  3. 33. Gni kyllingen inn med extra-virgin olivenolje og krydre med salt og pepper. Grill i omtrent 12 minutter, snu av og til, og sett deretter til side.
  4. 44. Kok opp vann i en kjele til pastaen. Salt vannet, tilsett pasta og underkok med 1 minutt.
  5. 55. Mens pastaen koker, smelt 6 spiseskjeer smør i en separat kjele. Ta ut en halv del og bland med panko for å fukte det. Kombiner med halvparten av den revne Pecorino-osten og sett til side. Til resten av det smeltede smøret, tilsett hvitløk og ansjovypasta, masse grovkvernet svart pepper, rør i 2 minutter, og visp deretter inn mel, deretter buljong, melk og Worcestershire-saus. La det tykne til det dekker en skje, og rør inn resten av den revne Pecorino-osten.
  6. 66. Sil av pastaen. Del kyllingbrystene i to på langs, skjær dem i tynne skiver og bland med pasta og saus. Overfør til en ildfast form og strø over brødsmuler. Avkjøl og oppbevar for forberedelse.
  7. 77. For å varme opp: Varm opp, dekket, i en forvarmet ovn på 220°C (425°F) til det er gjennomvarmt, og fjern deretter lokket for å få en fin brunfarge.
  8. 88. Server med revet escarole eller romanosalat, og dress med sitronsaft og ekstra-virgin olivenolje. Server sammen med Kylling Caesar Mac.