Fennikelsmakende chips

Fennikelsmakende chips

oppskriften på fennel spice chips gir deg sprø og aromatiske snacks med en unik smak av fennikel, perfekte til helgekosen eller som småmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 2 poser naturell potetgull
  • 2. Fennikelkrydder, oppskrift følger
  • 3. 1 kopp fennikelfrø
  • 4. 3 spiseskjeer korianderfrø
  • 5. 2 spiseskjeer hvite pepperkorn
  • 6. 3 spiseskjeer kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Legg chipsene på et bakepapir og sett dem i ovnen i 4 til 5 minutter.
  2. 22. Når oljen er synlig på chipsene, tar du dem ut av ovnen og drysser litt av krydderblandingen over. La dem avkjøle og server.
  3. 33. Legg fennikelfrø, korianderfrø og pepperkorn i en tykk panne over middels varme. Pass på, og rør ofte slik at frøene ristes jevnt. Når de er lysebrune og dufter, heller du frøene over på en tallerken for å avkjøle. De må være kalde før de males, ellers vil de sette seg fast i knivene.
  4. 44. Hell frøene i en blender og tilsett saltet. Kjør til det blir et fint pulver, og rist blenderen av og til for å fordele frøene jevnt. Oppbevar i en tett lukket glasskrukke på et kjølig, tørt sted, eller frys det ned.
  5. 55. Porsjon: 1 1/4 kopper