Runde 2 Oppskrifter Kjøttboller med sous

Runde 2 Oppskrifter Kjøttboller med sous

oppskrifter for deilige kjøttboller subs i round 2. enkle og smakfulle retter som passer for hele familien. prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund kjøttdeig av storfe, brukt til hurtigmatosteburgere, oppskrift følger
  • 2. 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 3. 1/2 kopp italiensk krydret brødsmuler eller panko-brødsmuler
  • 4. 2 spiseskjeer finhakket fersk persille
  • 5. 2 spiseskjeer revet Parmesan
  • 6. 1 egg
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper
  • 8. 2 spiseskjeer rapsolje
  • 9. 1 kopp tomatsaus, på glass eller hjemmelaget, oppskrift følger
  • 10. 1/2 kopp revet mozzarella
  • 11. 2 baguetter
  • 12. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 13. 1/2 middels løk, hakket
  • 14. 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 15. 1 (28-unse) boks hakkede tomater
  • 16. 2 spiseskjeer fersk hakket basilikum
  • 17. 2 spiseskjeer fersk hakket persille
  • 18. 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe, 80 prosent magert
  • 19. Salt og nykvernet svart pepper
  • 20. 4 skiver amerikansk ost
  • 21. 1/4 kopp ketchup
  • 22. 1/4 kopp rømme
  • 23. 1 spiseskje majones
  • 24. 4 hamburgerbrød
  • 25. 1/4 hode iceberg-salat, revet
  • 26. 2 dillpickleskiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. For kjøttboller, bland sammen alle ingrediensene (inkludert storfekjøttet) i en stor bolle, unntatt rapsolje, tomatsaus og mozzarella, til det er godt blandet. Bruk våte hender og form små boller, omtrent på størrelse med en valnøtt.
  3. 33. Varm opp oljen i en middels stor stekepanne over middels høy varme, og stek kjøttbollene til de er godt brune på alle sider.
  4. 44. Del rundstykkene i to på langs og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Smør hver halvdel med 1/4 kopp tomatsaus, legg på fire kjøttboller og litt mozzarellaost. Sett i ovnen og stek i 10 minutter, eller til osten er smeltet. Overfør til et serveringsfat og server.
  5. 55. Chunky Tomatsaus:
  6. 66. Ha oljen i en middels stor kjele og varm opp over middels varme. Tilsett løk og hvitløk, og la det surre i 3 minutter. Tilsett de resterende ingrediensene og la det småkoke i ytterligere 15 minutter.
  7. 77. Del opp kjøttdeigen og sett til side 1/2 pund til oppskriften i Runde 2, Meatball Subs. Form til fire burgere og krydre med salt og pepper. Legg dem i en panne som er sprayet med non-stick matlagingsspray, og stek over middels høy varme i 3 minutter på hver side. I det siste minuttet av stekingen, legg på ost slik at den smelter.
  8. 88. Bland sammen ketchup, rømme og majones i en liten bolle, og smør halvparten av blandingen på hamburgerbrødene. Sett til side resten som dipp til pommes frites. Legg burgerne på brødene og topp med salat og sylteagurk.