
Runde 2 Oppskrifter Kjøttboller med sous
oppskrifter for deilige kjøttboller subs i round 2. enkle og smakfulle retter som passer for hele familien. prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pund kjøttdeig av storfe, brukt til hurtigmatosteburgere, oppskrift følger
- 1 spiseskje hakket hvitløk
- 1/2 kopp italiensk krydret brødsmuler eller panko-brødsmuler
- 2 spiseskjeer finhakket fersk persille
- 2 spiseskjeer revet Parmesan
- 1 egg
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer rapsolje
- 1 kopp tomatsaus, på glass eller hjemmelaget, oppskrift følger
- 1/2 kopp revet mozzarella
- 2 baguetter
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 middels løk, hakket
- 1 spiseskje hakket hvitløk
- 1 (28-unse) boks hakkede tomater
- 2 spiseskjeer fersk hakket basilikum
- 2 spiseskjeer fersk hakket persille
- 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe, 80 prosent magert
- Salt og nykvernet svart pepper
- 4 skiver amerikansk ost
- 1/4 kopp ketchup
- 1/4 kopp rømme
- 1 spiseskje majones
- 4 hamburgerbrød
- 1/4 hode iceberg-salat, revet
- 2 dillpickleskiver
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 2For kjøttboller, bland sammen alle ingrediensene (inkludert storfekjøttet) i en stor bolle, unntatt rapsolje, tomatsaus og mozzarella, til det er godt blandet. Bruk våte hender og form små boller, omtrent på størrelse med en valnøtt.
- 3Varm opp oljen i en middels stor stekepanne over middels høy varme, og stek kjøttbollene til de er godt brune på alle sider.
- 4Del rundstykkene i to på langs og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Smør hver halvdel med 1/4 kopp tomatsaus, legg på fire kjøttboller og litt mozzarellaost. Sett i ovnen og stek i 10 minutter, eller til osten er smeltet. Overfør til et serveringsfat og server.
- 5Chunky Tomatsaus:
- 6Ha oljen i en middels stor kjele og varm opp over middels varme. Tilsett løk og hvitløk, og la det surre i 3 minutter. Tilsett de resterende ingrediensene og la det småkoke i ytterligere 15 minutter.
- 7Del opp kjøttdeigen og sett til side 1/2 pund til oppskriften i Runde 2, Meatball Subs. Form til fire burgere og krydre med salt og pepper. Legg dem i en panne som er sprayet med non-stick matlagingsspray, og stek over middels høy varme i 3 minutter på hver side. I det siste minuttet av stekingen, legg på ost slik at den smelter.
- 8Bland sammen ketchup, rømme og majones i en liten bolle, og smør halvparten av blandingen på hamburgerbrødene. Sett til side resten som dipp til pommes frites. Legg burgerne på brødene og topp med salat og sylteagurk.