Thainudler med kylling

Thainudler med kylling

Lær hvordan du lager smakfulle thai noodles med kylling. En rask og enkel oppskrift som passer til hverdagen. Perfekt for en smakfull middag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (2 unser) risnudler
  • 2 kopper revet kål
  • 1 kopp julienne-skårne gulrøtter
  • 1/2 agurk, skrelt, delt i fire og skåret i lengderetningen
  • 1 rød paprika, kjernet og frøet, skåret i tynne strimler
  • 1/4 kopp hakket vårløk
  • 2 kopper hakket, skinnfri, ovnsbakt kylling
  • 1/4 kopp hakket fersk basilikum
  • 1/4 kopp hakket fersk mynte
  • 1/4 kopp fersk limesaft
  • 1/4 kopp krydret riseddik
  • 3 ss sukker
  • 4 ts fiskesaus
  • 1/4 ts asiatisk chilipaste
  • 1 ss peanøttolje

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp lettsaltet vann i en middels kjele; kok nudlene i 3 minutter. Plasser kål i en sil og sil av nudlene over kålen; skyll umiddelbart med kaldt vann. La det renne av igjen. Bland kål og nudler i en bolle sammen med gulrøtter, agurk, pepper, vårløk og kylling. Visp basilikum, mynte, juice, eddik, sukker, fiskesaus, chilipaste og olje i en annen bolle; hell dressingen over nudelsalaten; vend godt og fordel i 4 boller.