
Thainudler med kylling
Lær hvordan du lager smakfulle thai noodles med kylling. En rask og enkel oppskrift som passer til hverdagen. Perfekt for en smakfull middag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (2 unser) risnudler
- 2 kopper revet kål
- 1 kopp julienne-skårne gulrøtter
- 1/2 agurk, skrelt, delt i fire og skåret i lengderetningen
- 1 rød paprika, kjernet og frøet, skåret i tynne strimler
- 1/4 kopp hakket vårløk
- 2 kopper hakket, skinnfri, ovnsbakt kylling
- 1/4 kopp hakket fersk basilikum
- 1/4 kopp hakket fersk mynte
- 1/4 kopp fersk limesaft
- 1/4 kopp krydret riseddik
- 3 ss sukker
- 4 ts fiskesaus
- 1/4 ts asiatisk chilipaste
- 1 ss peanøttolje
Fremgangsmåte
- 1Kok opp lettsaltet vann i en middels kjele; kok nudlene i 3 minutter. Plasser kål i en sil og sil av nudlene over kålen; skyll umiddelbart med kaldt vann. La det renne av igjen. Bland kål og nudler i en bolle sammen med gulrøtter, agurk, pepper, vårløk og kylling. Visp basilikum, mynte, juice, eddik, sukker, fiskesaus, chilipaste og olje i en annen bolle; hell dressingen over nudelsalaten; vend godt og fordel i 4 boller.