
Banoffeetærte
Lær hvordan du lager den klassiske banoffee pie med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning og enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Chuck Hughes' Banoffipai er en morsom og svært avhengighetsskapende dessert som består av lag med sjokolade, banan og toffee.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 33. I en foodprosessor, tilsett kjeksene og kjør til det blir en smuldret blanding. Tilsett smøret og kjør igjen. Sett til side.
- 44. I mellomtiden, ta kondensert melk på boksen og plasser den i en ildfast kjele fylt med vann. IKKE åpne boksen. Sørg for at boksen hele tiden er dekket av vann. La den koke i ovnen i 3 ½ time. Ta ut, la avkjøle, åpne og sett til side.
- 55. I en bolle, bland bananene med sitronsaft. Sett til side.
- 66. Pisk kremfløten med melis og kaffe i en annen bolle til myke topper dannes.
- 77. Til servering: Bruk en rund form på 4 tommer (ca. 10 cm) direkte på serveringsfatet, legg et lag med kjeksblandingen, deretter bananskivene, dekk med den stekte kondenserte melken (nå toffee) og gjenta lagene. Fjern formen og pynt med en klatt med krem.