Kylling- og salatwraps

Kylling- og salatwraps

Lær hvordan du lager deilige kylling- og salatwraps. En enkel oppskrift som passer perfekt til en lett lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 store tørkede kinesiske sopp
  • En skvett ekstra virgin olivenolje
  • 1/2 stor løk, skrelt og finhakket
  • 900 gram magert kyllingkjøtt, karbonadedeig
  • 3 ss mirin eller hvitvin
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 ss østerssaus
  • 1 ss lys soyasaus
  • Én boks à 225 gram vannkastanjer, hakket
  • 1 hvitløkfedd, skrelt og knust
  • 6 vårløk (scallions), hakket
  • 2–3 ss plommesaus
  • 2–3 hoder radicchio, blader atskilt

Fremgangsmåte

  1. 1Bløtlegg de kinesiske soppene i varmt vann til de er myke, ca. 5 minutter. Finhakk dem deretter.
  2. 2Varm opp olivenoljen i en stor non-stick panne og stek løken i noen minutter. Tilsett soppen og stek i ytterligere 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek i 4 til 6 minutter, mens du blander kjøttet med de andre ingrediensene slik at det brytes opp i små biter.
  3. 3Tilsett mirin eller vin, etterfulgt av sesamolje, sesamfrø, østerssaus, soyasaus, vannkastanjer og hvitløk. La det koke i noen minutter og la blandingen karamellisere seg.
  4. 4Tilsett vårløken og fjern fra varmen.
  5. 5Smør litt plommesaus på innsiden av hver radicchio-blad. Topp deretter med en skje av kyllingblandingen.
  6. 6En seer eller gjest på programmet, som kanskje ikke er en profesjonell kokk, har levert denne oppskriften.
  7. 7Kjøkkenet på Food Network har ikke testet denne oppskriften, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.