Grillede Link Hot Dogs med hjemmelaget sylteagurk-relish

Grillede Link Hot Dogs med hjemmelaget sylteagurk-relish

Lag deilige grillede link hot dogs med hjemmelaget sylteagurk relish. En perfekt sommerrett som kombinerer smak og enkelhet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 8 pølser med hot dogbrød
  • 2. Assorterte senneper (brun, pepperrot, søt og sterk, Dijon, osv.)
  • 3. Ketchup
  • 4. Hot dog-brød av beste kvalitet
  • 5. Hjemmelaget sylteagurkrelish, oppskrift følger
  • 6. 1 ½ kopp eplesidereddik
  • 7. 1 teskje sennepsfrø
  • 8. 1 teskje korianderfrø
  • 9. 2 spiseskjeer sukker
  • 10. 8 store sylteagurker (sure, ikke halv-sure), finhakket
  • 11. 1 liten rød paprika, grillet, skrelt, frøet og finhakket
  • 12. 1 liten gul paprika, grillet, skrelt, frøet og finhakket
  • 13. 1 liten hvit løk, finhakket
  • 14. 2 spiseskjeer hakket frisk dill

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp grillen til høy varme. Grill pølsene til de er gyldne på alle sider. Legg dem i brød og topp med din favorittsennep og den hjemmelagde sylteagurkrelishen.
  3. 33. Kok opp eddik, sennepsfrø og korianderfrø i en middels stor, ikke-reaktiv kjele på grillens rister; kok til det er redusert til halvparten og har en litt sirupaktig konsistens. Ta kjelen av varmen, tilsett de resterende ingrediensene, og vend forsiktig slik at alt blir dekket. Smak til med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time før servering.