Convoy Chicken

Convoy Chicken

Lær hvordan du lager convoy chicken, en deilig og enkel rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen. Enkelt steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 (6 unser) benfrie kyllingbryst
  • 2. 1 til 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 4. Salt og pepper
  • 5. 1 spiseskje olivenolje
  • 6. 1 stor hvit løk, medium terninger
  • 7. 2 fedd hvitløk, knust med siden av en kniv og finhakket
  • 8. 1 (829–907 gram) boks plommetomater eller 900 gram ferske tomater (ca. 4–6), medium terninger
  • 9. 1/2 kopp hakkede grønne oliven
  • 10. 1/2 kopp utsteinede og hakkede kalamata-oliven
  • 11. 2 spiseskjeer kapers, valgfritt
  • 12. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp grillen. Gni kyllingen inn med olivenolje og krydre med hvitløkspulver, salt og pepper.
  2. 22. Til fyllet, varm opp olivenolje i en stekepanne og surr løk og hvitløk til løken er gjennomsiktig. Rør inn tomater, oliven og kapers, hvis du bruker det, og krydre med salt og pepper. La det koke opp og tykne.
  3. 33. Grill kyllingen over høy varme til den er gjennomstekt, ca. 8 til 10 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen, og server med fyllet.