Taylor Bay Scallop Ceviche

Taylor Bay Scallop Ceviche

oppskrift på taylor bay scallop ceviche, en forfriskende forrett med ferske scampi og syrlige smaker, perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer tomatjuice
  • 2. 4 spiseskjeer fersk appelsinjuice
  • 3. 4 spiseskjeer fersk sitronjuice
  • 4. 4 spiseskjeer fersk limejuice
  • 5. 1/4 bunt koriander, vasket, tørket og hakket, pluss 20 blader til pynt
  • 6. 1 rød løk, skrelt og skivet
  • 7. 4 spiseskjeer ketchup
  • 8. 1 jalapeño, uten frø og hakket
  • 9. En dæsj sterk rød peppersaus
  • 10. Salt og nykvernet svart pepper
  • 11. 1 tomat som er fullt moden på vinranke, skrelt, uten frø og hakket i jevne små terninger
  • 12. 20 små biter sjøbønner, se Kok’s note, blansjert i kokende vann og avkjølt i isvann
  • 13. 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 14. 1 teskje fersk sitronjuice
  • 15. Havsalt og nykvernet pepper
  • 16. 20 levende, ferske, tørre sjøskjell, renset (anbefalt: Taylor Bay-sjøskjell)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland marinadeingrediensene i en ikke-reaktiv bolle og la det stå i kjøleskapet i minst 2 timer, helst over natten.
  2. 22. Bland sammen garnéringrediensene i en middels stor bolle og la det kjøle seg ned i kjøleskapet.
  3. 33. Press marinaden gjennom en fin sil og kast faststoffene, og hold væsken godt avkjølt.
  4. 44. Legg kamskjellene i væsken og la dem marinere i minst 1 time, eller til de virker litt ugjennomsiktige.
  5. 55. Plasser kamskjellene tilbake i skjellene og topp med garnéring og korianderblader.
  6. 66. Server godt avkjølt.