
Taylor Bay Scallop Ceviche
oppskrift på taylor bay scallop ceviche, en forfriskende forrett med ferske scampi og syrlige smaker, perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland marinadeingrediensene i en ikke-reaktiv bolle og la det stå i kjøleskapet i minst 2 timer, helst over natten.
- 22. Bland sammen garnéringrediensene i en middels stor bolle og la det kjøle seg ned i kjøleskapet.
- 33. Press marinaden gjennom en fin sil og kast faststoffene, og hold væsken godt avkjølt.
- 44. Legg kamskjellene i væsken og la dem marinere i minst 1 time, eller til de virker litt ugjennomsiktige.
- 55. Plasser kamskjellene tilbake i skjellene og topp med garnéring og korianderblader.
- 66. Server godt avkjølt.