Ananas Haupia Kokospudding Dessert

Ananas Haupia Kokospudding Dessert

oppskrift på en forfriskende pineapple haupia kokospudding dessert med tropiske smaker. perfekt for sommerfest eller som en søt avslutning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kvart liter kokosmelk
  • 2. 3/4 kopp sukker
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1 ananas, skrelt, kjernet og hakket i små biter
  • 5. 1/2 kopp maisstivelse

Fremgangsmåte

  1. 1Tilsett kokosmelk og sukker i en stor kjele, og rør over middels varme til sukker og salt er oppløst. Kjør ananasen i en foodprocessor til den er grovhakket. Ha ananasen i kjelen og kok, og rør ofte, til ananasen er godt integrert i blandingen. Lag en jevning i en liten skål ved å vispe gradvis 1/2 kopp vann inn i maisstivelsen. Rør jevningen inn i blandingen i kjelen, og la det koke opp og tykne til konsistensen minner om yoghurt. Overfør til serveringsskåler og avkjøl.