Arvegods-tomatsalat med mozzarella og basilikum

Arvegods-tomatsalat med mozzarella og basilikum

oppskrift på en frisk og smakfull heirloom tomato caprese salat. perfekt for sommermåltidet, enkel å lage, og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 4 store, flerfargede heirloom-tomater, vasket og tørket
  • 2. Grovt havsalt
  • 3. 1 stor ball Burrata-ost
  • 4. 1/2 kopp ferske basilikumblader, vasket og tørket
  • 5. Extra virgin olivenolje, til pynt
  • 6. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær tomatene i skiver på omtrent 1,5 cm tykkelse. Krydre tomatskivene rikelig med salt. Legg tomatskivene på et fat, litt overlappende. Legg Burrataen oppå og pynt med riflet basilikum. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper.