Nuoc Cham fiskesaus til dipping

Nuoc Cham fiskesaus til dipping

Lær hvordan du lager den perfekte nuoc cham fish dipping sauce med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til vårruller, grillmat og mer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 5 spiseskjeer sukker
  • 2. 3 spiseskjeer vann
  • 3. 1/3 kopp fiskesaus
  • 4. 1/2 kopp lime- eller sitronjuice (ca. 3 lime eller 2 sitroner)
  • 5. 1 stor hvitløksfedd, knust, skrelt og skivet eller finhakket
  • 6. 1 eller flere bird's eye- eller thailandske chili, frøet og skivet eller finhakket
  • 7. 1 sjalottløk, skrelt, tynne skiver, skylt og avrennet (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen sukker, vann, fiskesaus og lime- eller sitronsaft i en bolle, til sukkeret er helt oppløst. Tilsett hvitløk, chili og sjalottløk hvis du bruker det, og la det stå i 30 minutter før servering.