Crab Louis

Crab Louis

Lær hvordan du lager den klassiske crab louis, en elegant forrett med fersk sjømat, perfekt for sommermåltidet eller festbordet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kvart crisp, grovhakket salat
  • 2. 1 pund fersk kokt krabbekjøtt, godt utvalgt (Dungeness, lump eller backfin)
  • 3. 4 tomater, delt i fire
  • 4. 4 hardkokte egg, skrelte og delt i fire
  • 5. 1 kopp majones
  • 6. 1/3 kopp ketchup
  • 7. 1/4 kopp kremfløte, pisket
  • 8. 2 spiseskjeer finrevet vårløk
  • 9. 2 spiseskjeer finhakket persille
  • 10. 2 spiseskjeer finhakket grønn paprika
  • 11. 2 teskjeer sitronsaft
  • 12. 1 teskje ferdig horseradish
  • 13. En klype salt

Fremgangsmåte

  1. 1På fire lunsjstore tallerkener, legg opp salat. Fordel krabbekjøttet oppå. Bland sammen ingrediensene til dressingen og øs den over krabben, deretter pynt hver tallerken med tomater og hardkokte egg.