
Crab Louis
Lær hvordan du lager den klassiske crab louis, en elegant forrett med fersk sjømat, perfekt for sommermåltidet eller festbordet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 kvart crisp, grovhakket salat
- 2. 1 pund fersk kokt krabbekjøtt, godt utvalgt (Dungeness, lump eller backfin)
- 3. 4 tomater, delt i fire
- 4. 4 hardkokte egg, skrelte og delt i fire
- 5. 1 kopp majones
- 6. 1/3 kopp ketchup
- 7. 1/4 kopp kremfløte, pisket
- 8. 2 spiseskjeer finrevet vårløk
- 9. 2 spiseskjeer finhakket persille
- 10. 2 spiseskjeer finhakket grønn paprika
- 11. 2 teskjeer sitronsaft
- 12. 1 teskje ferdig horseradish
- 13. En klype salt
Fremgangsmåte
- 1På fire lunsjstore tallerkener, legg opp salat. Fordel krabbekjøttet oppå. Bland sammen ingrediensene til dressingen og øs den over krabben, deretter pynt hver tallerken med tomater og hardkokte egg.