Kokoskake

Kokoskake

Lær hvordan du lager en deilig kokos-tart med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller til festbordet. Enkel å følge steg-for-steg-instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 sitroner, revet og presset
  • 170 gram mørkebrunt sukker
  • 2 spiseskjeer (1 ounce) pasjonsfruktjuicekonsentrat
  • 370 ml (1 5/8 kopper) kremfløte
  • 3 kopper revet søtet kokos
  • 1 ferdiglaget 23 cm (9-tommers) tertebunn

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  2. 2I en elektrisk mikser utstyrt med en paddle, bland eggene, sitronskallet, sukkeret og pasjonsfruktjuicen på lav hastighet i ett minutt. Rør inn kremfløten, sitronjuicen og kokosnøtten. Hell blandingen i tartskallet og stek i 40 minutter.