Taralli

Taralli

Lær hvordan du lager deilige taralli, italienske snacks som er perfekte til enhver anledning. Enkel oppskrift med trinn-for-trinn-instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund / 700 g allsidig mel
  • 2. 1 kopp / 250 ml ekstra jomfru olivenolje
  • 3. En skvett rødvin
  • 4. 1 kopp / 250 ml lunkent vann, eller så mye du trenger

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Legg melet på en arbeidsflate. Lag en fordypning i midten av melet og tilsett olivenolje, vin og vann. Bland ingrediensene og elt til deigen blir jevn. Hvis nødvendig, tilsett litt mer vann og fortsett å elte.
  3. 33. Ta en liten mengde deig og trill den til en 1,5 cm tykk logg. Kutt loggen i 13 cm lange stykker. Deretter former du en "smultringlignende" form ved å klemme de motsatte endene sammen. Gjenta prosessen med resten av deigen.
  4. 44. Legg taralli i en kjele med kokende vann i omtrent ett minutt, eller til de flyter opp til overflaten.
  5. 55. Rør forsiktig for å forhindre at de kleber seg sammen. Ta taralli opp av vannet med en hullsleiv og tørk av overflødig vann med en kjøkkenklut.
  6. 66. Legg bakepapir på et stekebrett og stek i ca. 10 minutter, eller til de er gyldne på den ene siden. Snu taralli og stek den andre siden. Server med vin.