
Grillede kyllingvinger med krydret chipotle-hot saus og blåmuggost-yoghurtdipp
Oppdag en smakfull oppskrift på grillede kyllingvinger med krydret chipotle hot sauce og kremet blue cheese yoghurt dip. Perfekt for sommergrilling eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp grillen til høy varme. Vend kyllingvingene i noen spiseskjeer olje og krydre med salt og pepper. Legg dem på grillen i enkeltlag og grill til de er gyldne på begge sider og akkurat gjennomstekt, omtrent 4 til 5 minutter per side.
- 33. Visp sammen eddik, Dijon-sennep, chipotle-puré, honning og olje i en middels stor bolle. Krydre med salt og pepper etter smak.
- 44. Smelt smør i en stor stekepanne eller en stor gryte på grillristen. Tilsett den varme sausen og kok opp. Rør inn ancho-chili pulver og krydre med salt etter smak. Legg i vingene og kok, mens du rører, i 2 til 3 minutter. Server med blåmuggost- og yoghurtdip.
- 55. Bland alle ingrediensene i en bolle og krydre med salt og pepper etter smak. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.