Kokosmakroner

Kokosmakroner

Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med denne enkle oppskriften. Kos deg med en søt og sprø dessert, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 14 unser søtet, revet kokos
  • 2. 14 unser søtet kondensert melk
  • 3. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 4. 2 ekstra store eggehviter, romtempererte
  • 5. 1/4 teskje kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
  2. 22. Bland kokos, kondensert melk og vanilje i en stor bolle. Pisk eggehvitene og saltet på høy hastighet i bollen til en elektrisk mikser med vispvedlegg til de danner medium-faste topper. Vend forsiktig eggehvitene inn i kokosblandingen.
  3. 33. Sett deigen i små topper på bakepapirkledte stekeplater ved hjelp av enten en iskremkopp med diameter på 4,5 cm eller to teskjeer. Stek i 25 til 30 minutter, til de er gyldne. Avkjøl og server.