
Kokosmakroner
Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med denne enkle oppskriften. Kos deg med en søt og sprø dessert, perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 14 unser søtet, revet kokos
- 2. 14 unser søtet kondensert melk
- 3. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
- 4. 2 ekstra store eggehviter, romtempererte
- 5. 1/4 teskje kosher-salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
- 22. Bland kokos, kondensert melk og vanilje i en stor bolle. Pisk eggehvitene og saltet på høy hastighet i bollen til en elektrisk mikser med vispvedlegg til de danner medium-faste topper. Vend forsiktig eggehvitene inn i kokosblandingen.
- 33. Sett deigen i små topper på bakepapirkledte stekeplater ved hjelp av enten en iskremkopp med diameter på 4,5 cm eller to teskjeer. Stek i 25 til 30 minutter, til de er gyldne. Avkjøl og server.