Fettuccini med trøffelolje, sitron og ricotta

Fettuccini med trøffelolje, sitron og ricotta

oppskrift på kremet fettuccini med trøffelolje, sitron og ricotta. perfekt for en smakfull middag som imponerer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 unser fersk fettuccini
  • 2. 2 unser smør
  • 3. Skall av 1/2 sitron
  • 4. 4 spiseskjeer ricottaost
  • 5. 2 spiseskjeer hakket persille
  • 6. Salt og pepper etter smak
  • 7. 2 unser trøffelolje

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte med saltet, kokende vann, kok pasta til den er al dente, omtrent 4 til 5 minutter. I en stor stekepanne smelter du smør. Tilsett sitronskall, deretter pasta. Bland inn osten, persillen, og smak til med salt og pepper. Fordel pastaen i to boller og drypp over trøffelolje.