Gresskar-smoothie

Gresskar-smoothie

oppskrift på pumpkin smoothie - en kremet og smakfull drikk perfekt for høsten. enkel å lage og full av næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Sesong: høst

Ingredienser

  • Én 15-unse boks med gresskarpai-fyll
  • 3 kopper melk
  • 1/2 kopp vaniljeyogurt
  • 1/4 teskje malt kanel
  • 1/4 kopp kanelgrahamkjeks-smuler

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Når som helst før Thanksgiving, skje ut gresskarpai-fyllet i muffinsformer, dekk deretter pannen med aluminiumsfolie og sett den i fryseren.
  3. 3Når du er klar til å lage smoothiene, tilsett melken i en blender. Deretter tilsetter du yoghurten. Plukk ut 4 biter av det frosne gresskarpaifyllet fra pannen og ha det i blenderen. (Lagre resten av fyllet til en annen gang, eller til en andre batch med smoothier hvis én ikke er nok til å mette de sultne dyrene.)
  4. 4Deretter tilsetter du kanel. Bland deretter blandingen til den er helt jevn, og hell den i individuelle glass.
  5. 5Strø over toppene med knuste grahamkjeks før servering.