Chianti-pochert pære

Chianti-pochert pære

oppskrift på chianti-pochert pære, en elegant dessert med rødvin og krydder. perfekt for høst- og vintersesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 4 umodne pærer, skrellet
  • 2. 1 middels stor appelsin, skivet
  • 3. 2 spiseskjeer kryddermiks (mulling spices), Morton & Bassett®
  • 4. 1 flaske (750 milliliter) Chianti, Stella di Notte®
  • 5. 1 kopp pakket brunt sukker, Domino®/C&H®
  • 6. Appelsinjuice eller vann (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Del hver pære i to, og bruk en melonkuler for å fjerne kjernen. Legg pærehalvdelene i en slow cooker på 4 til 5 liter. Tilsett appelsinskiver og kryddermiks. I en bolle, rør sammen Chianti og brunt sukker; hell over pærene. Tilsett appelsinjuice eller vann (valgfritt).
  2. 22. Dekk til slow cookeren og kok på lav varme i 6–8 timer, eller til pærene lett kan stikkes gjennom med en gaffel.
  3. 33. Utdrag fra boken *Sandra Lee Semi-Homemade Cocktail Time* av Sandra Lee.
  4. 44. Copyright © 2009 SLSH Enterprises, Inc.