
Cajunsandwich med laks, geitost og sitronmajones på ciabatta
Oppdag oppskriften på cajun laksesandwich med kremet geitost og frisk sitronmajones på luftig ciabatta. Perfekt til lunsj eller lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Krydre laks med Seafood Cajun Seasoning. I en middels stekepanne, stek laks i smør på middels høy varme, med fettsiden ned, til den er gyllenbrun. Bruk en metallspatel til å vende laksen og kok den til den er gyllenbrun. Overfør laksen til en sizzle plate eller et lite stekebrett og sett det i ovnen i 4 til 6 minutter. Ta ut av ovnen og la den hvile.
- 33. Skjær ciabattabrødet langsomt og legg det under grillen til det er lett gyllent. Smør geitost og sitronmajones på brødet. Legg på laks, salat, tomater og løk på brødet.
- 44. I en middels bolle, bland cayennepepper, kosher salt, paprika, svart pepper, hvitløk, løkpulver, gumbo file og krydder til krabbekoking.
- 55. I en middels bolle, bland geitost, majones, sitronsaft, persille, salt og nykvernet svart pepper etter smak.