Hakket grønnsakssalat

Hakket grønnsakssalat

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull chopped vegetable salad. Perfekt som forrett eller sunn lunsj, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 teskje tørr engelsk sennep løst opp i 1 spiseskje vann
  • 2. 1/4 teskje salt
  • 3. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 4. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 5. 1/3 kopp ren olivenolje
  • 6. 2 spiseskjeer ferdig chili-saus
  • 7. 2 spiseskjeer finhakkede vannkressblader
  • 8. 2 spiseskjeer hakket kokt bacon
  • 9. 1/2 kopp hver av terninger av gulrot, selleri, kokte rødbeter, røde paprika, gule paprika, agurk og tomater
  • 10. 1 liten Bibb-salat, vasket, tørket og revet i bitestørrelse biter
  • 11. 1 1/2 kopper revet isbergsalat

Fremgangsmåte

  1. 11. I en foodprosessor med stålklinge, bland sennepspastaen, salt og pepper. Pulsér blandingen kort sammen. Tilsett deretter eddiken litt etter litt. Mens du fortsetter å pulsere, tilsett olivenoljen i en veldig tålmodig, langsom og jevn strøm for å lage en glatt, kremet emulsjon som minner om majones. På dette tidspunktet kan dressingen oppbevares i kjøleskapet i opptil én uke. Når den skal serveres, rør inn chilisaus, vannkress og bacon for å fullføre den klassiske "21" Lorenzo-dressingen.
  2. 22. Ha de resterende salattilleggene i en stor bolle og vend dem med dressingen.