Peppermint Patties

Peppermint Patties

Lær hvordan du lager deilige peppermint patties hjemme. En enkel oppskrift perfekt for jul og høytider. Nyt en frisk og søt smak i hver bit!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (14 oz.) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 2. 1 spiseskje peppermynteekstrakt
  • 3. Grønn eller rød matfarging (valgfritt)
  • 4. 6 kopper melis
  • 5. 1 ½ pund sjokoladekonfekt, smeltet*

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg bakepapir på bakeplater.
  2. 22. Bland kondensert søt melk, peppermint-ekstrakt og matfarging, hvis ønskelig, i en stor bolle. Tilsett 6 kopper melis; pisk på lav hastighet til det er glatt og godt blandet. Vend blandingen ut på en overflate strødd med melis.
  3. 33. Elt lett for å danne en jevn ball. Form til 1-tommers kuler. Plasser dem med 2 tommers mellomrom på de forberedte bakeplatene. Trykk hver kule flatt til en 1 1/2-tommers patty.
  4. 44. La tørke i 1 time eller mer; snu dem og la tørke i minst 1 time til. Dypp hver patty i varm sukkerglasur med en gaffel (trekk gaffelen lett over kanten av pannen for å fjerne overflødig glasur). Vend dem over på bakepapirforede bakeplater; la stå til de er faste. Oppbevar dekket ved romtemperatur eller i kjøleskap.
  5. 55. *Også kalt konditorfarge eller sommerdekor.