
Peppermint Patties
Lær hvordan du lager deilige peppermint patties hjemme. En enkel oppskrift perfekt for jul og høytider. Nyt en frisk og søt smak i hver bit!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Sesong: vinter
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg bakepapir på bakeplater.
- 22. Bland kondensert søt melk, peppermint-ekstrakt og matfarging, hvis ønskelig, i en stor bolle. Tilsett 6 kopper melis; pisk på lav hastighet til det er glatt og godt blandet. Vend blandingen ut på en overflate strødd med melis.
- 33. Elt lett for å danne en jevn ball. Form til 1-tommers kuler. Plasser dem med 2 tommers mellomrom på de forberedte bakeplatene. Trykk hver kule flatt til en 1 1/2-tommers patty.
- 44. La tørke i 1 time eller mer; snu dem og la tørke i minst 1 time til. Dypp hver patty i varm sukkerglasur med en gaffel (trekk gaffelen lett over kanten av pannen for å fjerne overflødig glasur). Vend dem over på bakepapirforede bakeplater; la stå til de er faste. Oppbevar dekket ved romtemperatur eller i kjøleskap.
- 55. *Også kalt konditorfarge eller sommerdekor.