Sitron- og balsamico-marinerte rosmarinstekte grønnsaker på spyd

Sitron- og balsamico-marinerte rosmarinstekte grønnsaker på spyd

oppskrift på deilige grillede grønnsaker marinert i sitron, balsamico og rosmarin, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 1 middels stor til stor zucchini, delt i to på langs, deretter skåret i 1/2-tommers skiver
  • 2. 1 middels stor til stor gul squash, delt i to på langs, deretter skåret i 1/2-tommers skiver
  • 3. 1 pint cherrytomater, vasket og med toppen fjernet
  • 4. 1 sitron, presset
  • 5. 2 spiseskjeer balsamicoeddik, ca. etter eget skjønn
  • 6. 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje, ca. etter eget skjønn
  • 7. Salt og pepper
  • 8. 16 stilker fersk rosmarin, 15–20 cm lange

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillpannen på høy varme.
  2. 22. Bland zucchini, gul squash og tomater i en bolle. Dress grønnsakene med sitron, eddik og olje, salt og pepper. Bløtlegg rosmarin i en bolle med vann i 5 minutter. Tre grønnsakene på rosmarinstilkene fra bunnen av stilkene. Fyll rosmarinstilkene og legg dem på den varme grillen. Kok i 3 eller 4 minutter på hver side. Overfør til et serveringsfat.