All The Way Slugburger

All The Way Slugburger

oppskriften på all the way slugburger gir deg en smakfull og enkel måte å lage en klassisk sørstatsburger med unike ingredienser. perfekt for helgen eller hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Koking av olje eller flytende fett, til steking
  • 10 brød av gårsdagens hvite brød, smuldret
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje løkpulver
  • 1 gallon storfekraft
  • 5 pund kjøttdeig av storfe
  • 50 hamburgerbrød, dampet
  • Senapsblanding, oppskrift følger
  • 15 til 20 Vidalia-løk, hakket
  • Rødpaprikablanding, oppskrift følger
  • 8 kopper gul sennep
  • 2 spiseskjeer stekeolje
  • 1 teskje svart pepper
  • 1/2 kopp cayennepepper
  • 4 teskjeer hot paprika
  • 4 teskjeer knust rød pepper
  • En klype salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en frityrgryte med kokende olje til 175 grader Celsius. Du kan også bruke en støpejernspanne og fylle den halvfull med kokende olje.
  2. 2I en stor blandebolle, tilsett det smuldrede brødet. I en liten blandebolle, kombiner salt, pepper og løkpulver. Tilsett gradvis krydderblandingen i brødet, og bland til det er jevnt fordelt. Hell gradvis storfekraften over brødet, og bland til brødet er fuktig og all væske er absorbert. Tilsett det malte storfekjøttet og kna til det er godt blandet.
  3. 3Ta en håndfull av blandingen og rull den til en ball, deretter trykk den flatt til en burger og plasser den på en ren overflate for å presse den ut til ca. 0,6 cm tykk. Gjenta med resten av blandingen. Stek burgerne til de er kokt til ønsket stekegrad: "myk" i 1 1/2 minutt, "sprø" i 2 til 3 minutter, "velstekt" i 4 minutter, og "brent" i 5 minutter.
  4. 4På hver dampede hamburgerbrød, legg en stekt burger, litt sennepsblanding, hakket løk og rød pepperblanding for litt krydder.
  5. 5I et stort glass med tett lokk, tilsett sennep, 1 1/2 kopper vann, olje og svart pepper. Lukk lokket godt og rist kraftig!
  6. 6Bland cayenne, paprika, rød pepper og salt i en liten bolle til det er godt blandet.