Hello Fresh Mobile Banner
Takkefest ovnsbakte grønnsaker

Takkefest ovnsbakte grønnsaker

Lær hvordan du lager deilige ovnsbakte grønnsaker til thanksgiving. Enkelt, sunt og perfekt til festbordet. Perfekt for en smakfull høstmiddag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 2 små fennikelfrø, toppene fjernet
  • 2. 1 pund fingerling- eller småpoteter
  • 3. 1 pund rosenkål, renset og delt i to
  • 4. God olivenolje
  • 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Kutt fenniklene i 6 båter hver, og kutt gjennom kjernen for å holde båtene intakte. Legg dem på et stekebrett. Del potetene i to på langs og legg dem på brettet sammen med fennikelen. Drypp 3 spiseskjeer olivenolje over fennikelen og potetene, og strø over 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Vend godt med hendene.
  3. 3Legg rosenkålene på et eget stekebrett og drypp over 3 spiseskjeer olivenolje. Strø over 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper, og vend godt med hendene.
  4. 4Stek grønnsakene i samme ovn i 35 til 40 minutter, til potetene er møre, og vend en gang underveis.
  5. 5Bland grønnsakene i en stor serveringsskål, og strø over litt salt og pepper. Server varm.