
Takkefest ovnsbakte grønnsaker
Lær hvordan du lager deilige ovnsbakte grønnsaker til thanksgiving. Enkelt, sunt og perfekt til festbordet. Perfekt for en smakfull høstmiddag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
- 22. Kutt fenniklene i 6 båter hver, og kutt gjennom kjernen for å holde båtene intakte. Legg dem på et stekebrett. Del potetene i to på langs og legg dem på brettet sammen med fennikelen. Drypp 3 spiseskjeer olivenolje over fennikelen og potetene, og strø over 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper. Vend godt med hendene.
- 33. Legg rosenkålene på et eget stekebrett og drypp over 3 spiseskjeer olivenolje. Strø over 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper, og vend godt med hendene.
- 44. Stek grønnsakene i samme ovn i 35 til 40 minutter, til potetene er møre, og vend en gang underveis.
- 55. Bland grønnsakene i en stor serveringsskål, og strø over litt salt og pepper. Server varm.