Hash Brown Pizza

Hash Brown Pizza

Lær hvordan du lager en deilig hash brown pizza med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask lunsj eller kveldsmat. Oppdag tips og triks for perfekt resultat!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer rapsolje
  • 2. 3 kopper revet potet
  • 3. 2 egg
  • 4. 2 spiseskjeer mel
  • 5. 1 kopp Pimento-ost, oppskrift følger
  • 6. 8 unser frokostpølse, kokt og smuldret
  • 7. 4 egg, stekt med plommen opp
  • 8. 1/2 kopp skivede vårløk
  • 9. 3 kopper revet ekstra-sharp Cheddar
  • 10. 1/2 kopp majones
  • 11. 1/2 teskje cayennepepper
  • 12. 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 13. 1/4 teskje løkpulver
  • 14. 8 unser kremost, romtemperert
  • 15. To 4-unse krukker med hakkede pimentos, drenert
  • 16. 1 jalapeño, frøet og finhakket, valgfritt
  • 17. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp 2 spiseskjeer av oljen i en 25-centimeters tykkbunnet panne eller støpejernspanne. Bland potetene med eggene og melet. Legg potetblandingen i pannen og fordel jevnt over overflaten, og trykk lett for å danne en løs burger. Uten å røre, kok til undersiden er sprø, ca. 4 til 5 minutter. Bruk en tallerken til å snu og legg hash brownsen tilbake i pannen med den stekte siden opp. Stek videre til den er sprø, ytterligere 4 til 5 minutter, og fjern deretter fra pannen. Skjær i kvarter og topp hver kvart med 1/4 kopp Pimento-ost, 2 unser frokostpølse, 1 stekt egg og litt finhakket vårløk til servering.
  2. 22. I en kjøkkenmaskin med eltekrok, tilsett ost, majones, cayennepepper, hvitløkspulver, løkpulver, kremost, pimientos og jalapeños hvis du bruker det. Pisk på middels hastighet til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper.