
Nicoise på rull
oppskriften på nicoise on a roll er perfekt for en smakfull forrett. lær hvordan du lager denne enkle retten med friske ingredienser og god smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 boks (ca. 170 g) hvit tunfisk i biter, drenert
- 2 hardkokte egg, delt i to
- 1 ss kapers
- 10 nicoise-oliven, uten stein
- 3 ss majones
- 1 ts finhakkede urter
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 potetbrød
- 2 blader Bibb-salat
- 6 skiver Roma-tomat
- 1/4 rød løk, tynne skiver i ringer
Fremgangsmåte
- 1Bland alle nicoise-ingredienser i en middels bolle. Bland godt.
- 2Til smørbrødet: Åpne potetbrødene og legg ett salatblad på den nederste halvdelen av hvert brød. Fordel nicoise-blandingen mellom de to brødene. Topp hver med 3 skiver tomat og rødløk-ringer.