Nicoise på rull

Nicoise på rull

oppskriften på nicoise on a roll er perfekt for en smakfull forrett. lær hvordan du lager denne enkle retten med friske ingredienser og god smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 boks (ca. 170 g) hvit tunfisk i biter, drenert
  • 2 hardkokte egg, delt i to
  • 1 ss kapers
  • 10 nicoise-oliven, uten stein
  • 3 ss majones
  • 1 ts finhakkede urter
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 potetbrød
  • 2 blader Bibb-salat
  • 6 skiver Roma-tomat
  • 1/4 rød løk, tynne skiver i ringer

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle nicoise-ingredienser i en middels bolle. Bland godt.
  2. 2Til smørbrødet: Åpne potetbrødene og legg ett salatblad på den nederste halvdelen av hvert brød. Fordel nicoise-blandingen mellom de to brødene. Topp hver med 3 skiver tomat og rødløk-ringer.