Crostini med mascarpone, grillede vårløk, tomat og balsamico-glaze

Crostini med mascarpone, grillede vårløk, tomat og balsamico-glaze

Oppdag en enkel oppskrift på crostini med mascarpone, grillede vårløk, friske tomater og en søt balsamico glasur. Perfekt som forrett for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 brød av italiensk eller fransk type, skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • Olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 4 plommetomater, skåret i tykke skiver
  • Rapsolje
  • 1 kopp mascarpone
  • 1 bunt vårløk, grillet og skåret i bitestore biter
  • 2 kopper balsamicoeddik, redusert til glasur med litt honning

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3Pensle brødet med olivenolje og strø over salt og pepper etter smak.
  4. 4Legg det på grillen og kok til det er lett ristet.
  5. 5Pensle tomatene med rapsolje og grill til de er lett forkullede.
  6. 6Ta dem av grillen og hakk dem grovt.
  7. 7Ta brødet av grillen og smør skivene med mascarpone.
  8. 8Krydre med salt og pepper etter smak.
  9. 9Legg brødet tilbake på grillen over indirekte varme for å varme osten.
  10. 10Ta crostiniene av grillen og legg dem på et serveringsfat.
  11. 11Topp med tomat og vårløk.
  12. 12Drypp over balsamico-glaze, strø over mer salt og pepper etter smak, og server.