
Crostini med mascarpone, grillede vårløk, tomat og balsamico-glaze
Oppdag en enkel oppskrift på crostini med mascarpone, grillede vårløk, friske tomater og en søt balsamico glasur. Perfekt som forrett for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 brød av italiensk eller fransk type, skåret i 1/4-tommers tykke skiver
- Olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- 4 plommetomater, skåret i tykke skiver
- Rapsolje
- 1 kopp mascarpone
- 1 bunt vårløk, grillet og skåret i bitestore biter
- 2 kopper balsamicoeddik, redusert til glasur med litt honning
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm grillen til høy varme.
- 3Pensle brødet med olivenolje og strø over salt og pepper etter smak.
- 4Legg det på grillen og kok til det er lett ristet.
- 5Pensle tomatene med rapsolje og grill til de er lett forkullede.
- 6Ta dem av grillen og hakk dem grovt.
- 7Ta brødet av grillen og smør skivene med mascarpone.
- 8Krydre med salt og pepper etter smak.
- 9Legg brødet tilbake på grillen over indirekte varme for å varme osten.
- 10Ta crostiniene av grillen og legg dem på et serveringsfat.
- 11Topp med tomat og vårløk.
- 12Drypp over balsamico-glaze, strø over mer salt og pepper etter smak, og server.