
Røkelaks-wrap
Lær hvordan du lager en deilig smoked salmon wrap med våre enkle steg. Perfekt som lunsj eller lett middag, klar på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 1 pakke kremost, myknet ved romtemperatur
- 1 kopp hakkede friske urter: gressløk, dill og vårløk
- 1 middels lang agurk
- 1/2 pund røkelaks, skivet i tynne skiver
- 1 pakke mel tortillas
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland kremost med hakkede urter og sett til side. Skjær agurk i tynne skiver på langs med en mandolin eller en veldig skarp kniv. Smør 3/4 av en tortilla med et lag av kremostblandingen (på denne måten vil ikke fyllet renne ut når du ruller den). Med den ubeskyttede delen øverst, legg et lag med agurkskiver vertikalt fra bunnen av tortillaen, og deretter et lag med lakse skiver horisontalt. Rull tett sammen. (Bruk en sushimatte hvis du har en.) La den hvile i kjøleskapet, med skjøten ned, dekket med et lett fuktig kjøkkenpapir og plastfolie. Når den skal serveres, skjær den i skrå skiver på ca. 3,8 cm (1 1/2 tomme), og kast de ujevne endene. Anrett på et serveringsfat.