Bloody Mary Tomater

Bloody Mary Tomater

Lær hvordan du lager den perfekte bloody mary med friske tomater. En enkel oppskrift som passer til helgen eller en fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp vodka
  • 2. 2 spiseskjeer hot sauce, for eksempel Frank's
  • 3. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 4. 1 pint cherrytomater
  • 5. Nykvernet svart pepper
  • 6. Sellerisalt, til krydder

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland vodka, hot saus og Worcestershire i et glass. Stikk et par hull i hver cherrytomat med en tannpirker, og tre deretter en tannpirker gjennom midten av hver. Legg de tannpirker-spikkede tomatene i vodka-blandingen og la dem trekke i minst 2 timer, helst over natten.
  2. 22. Sil av innholdet i glasset og dryss tomatene med pepper og sellerisalt. Server umiddelbart!