
Bloody Mary Tomater
Lær hvordan du lager den perfekte bloody mary med friske tomater. En enkel oppskrift som passer til helgen eller en fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 kopp vodka
- 2 spiseskjeer hot sauce, for eksempel Frank's
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 1 pint cherrytomater
- Nykvernet svart pepper
- Sellerisalt, til krydder
Fremgangsmåte
- 1Bland vodka, hot saus og Worcestershire i et glass. Stikk et par hull i hver cherrytomat med en tannpirker, og tre deretter en tannpirker gjennom midten av hver. Legg de tannpirker-spikkede tomatene i vodka-blandingen og la dem trekke i minst 2 timer, helst over natten.
- 2Sil av innholdet i glasset og dryss tomatene med pepper og sellerisalt. Server umiddelbart!