
Tunfiskpasta salat
oppskrift på en frisk og enkel tuna pasta salat, perfekt for sommerens lunsj eller middagsbordet
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser tørr fullkornet makaroni med rørformet pasta (Barilla Plus anbefales)
- 1 kopp frosne erter
- 5 unser hermetisert tunfisk, på vann
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1/4 kopp balsamico-vinaigrette
Fremgangsmåte
- 1Kok pasta i henhold til pakkens anvisninger, og tilsett frosne erter de siste 15 sekundene av kokingen; sil av vannet og la det avkjøle litt.
- 2Bland pasta og erter i en stor bolle med tunfisk, selleri og balsamico-vinaigrette. Krydre med 1/4 teskje kosher-salt og nykvernet svart pepper etter smak; bland godt for å blande ingrediensene.
- 3Server salaten litt avkjølt eller romtemperert. Nyt denne salaten som den er, eller legg den over blandede grønne blader.