
Kjøttboller av kalkun
Lær hvordan du lager saftige kalkunboller med en enkel oppskrift. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett til hverdag eller helg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland kalkunkjøtt, løk, ferske urter, hvitløk, salt og pepper. Tilsett egg, brødsmuler og kremfløte. Rull kjøttbollene til ønsket størrelse. Se kokkens notat 1.
- 22. Varm opp en stor stekepanne. Tilsett olje og smør, og stek over middels varme til smøret blir gyllent, ca. 5 minutter. Å brune smøret gir en flott smak.
- 33. Se kokkens notat 2. Dryss kjøttbollene i litt mel og brun dem. Kjøttbollene skal stekes på middels høy varme. De kan ferdigstilles i ovnen ved å steke dem eller plasseres i ferdiglaget tomatsaus. Husk at dette kun er for å brune kjøttbollene.