
Cioppino
oppskrift på cioppino, en smakfull og enkel sjømatgryte fra italiensk tradisjon. perfekt som hovedrett for sjømatelskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Varm opp olje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett løk og paprika, og kok til de begynner å mykne, 3 til 5 minutter. Tilsett hvitløk, laurbærblad, oregano, hvitvin, vann, blåskjelljuice og tomater. Kok opp, reduser varmen til middels, og la det småkoke i 5 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.
- 33. Tilsett fisken, blåskjell, reker og snegler, i den rekkefølgen. La det koke, med lokk på, uten å røre, til blåskjell og snegler har åpnet seg, og rekene og fisken er gjennomkokt, 5 til 7 minutter. Fjern lokket og pynt med hakket persille. Skje opp i boller og server umiddelbart mens det er varmt.