Grillet hummer med ansjos- og smørsauce

Grillet hummer med ansjos- og smørsauce

oppskrift på grillet hummer servert med en smakfull ansjovissmørsaus, perfekt for en luksuriøs sommermiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 4 (1 pund) hummer
  • 2. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3. 1/2 pund smør
  • 4. 2 hele ansjospinner

Fremgangsmåte

  1. 1Kok hummerne i 6 minutter. Avkjøl dem i en isvannbad. Del hummeren i to. Surr hvitløken i 1 spiseskje av smøret. Tilsett ansjosene og resten av smøret, og kjør blandingen glatt i en blender.
  2. 2Gni den kuttede siden av hummeren med ansjossmøret, og grill i 2 minutter på hver side.