Grønne bønner Almondine

Grønne bønner Almondine

Lær hvordan du lager en enkel og deilig green beans almondine. Perfekt som tilbehør til middagen. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 lb. ferske grønne bønner, skyllet og avrente
  • 1 1/2 - 2 kopper vann
  • 1 stang smør
  • 2/3 kopp Fisher® Chef's Naturals skivede mandler
  • Salt, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt av den ene eller begge endene av bønnene, og la en hel bønn være igjen (kan også dele i to midt på bønnen).
  2. 2Ha vann i en stor, dyp stekepanne og kok opp.
  3. 3Tilsett bønnene og la dem småkoke raskt (rør ofte i bønnene) i omtrent 3–5 minutter.
  4. 4Sil av vannet og fjern bønnene.
  5. 5I samme panne smelter du smør og legger bønnene tilbake i pannen.
  6. 6Dekk til pannen og la det småkoke på lav varme (rør bønnene av og til).
  7. 7La det koke på lav varme i omtrent 6–7 minutter. Sil av overflødig smør.
  8. 8Tilsett skivede mandler og vend bønnene lett. Krydre med litt salt og server.