Hello Fresh Mobile Banner
Blåbær- og ristet pekannøttsalat

Blåbær- og ristet pekannøttsalat

oppskrift på en frisk og smakfull blåbær og ristede pekannøtt salat, perfekt for sommerdager eller som forrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1/2 kopp pekannøtter, delt i to
  • 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 kopp ferske blåbær
  • 5 kopper ferske spinatblader eller grønne blader, skylt og tørket
  • 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 3 spiseskjeer god kvalitet balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 1Dekk pecannøttene med smeltet smør og rist dem i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 15 minutter. La dem avkjøle.
  2. 2I en stor bolle, vend pecannøttene, ferske blåbær og spinat.
  3. 3For å lage vinaigretten, visp sammen olivenolje og balsamicoeddik.
  4. 4Hell vinaigretten over salaten og server umiddelbart.