Gulrotslaw

Gulrotslaw

oppskrift på gulrotkål, en frisk og smakfull salat som passer perfekt til sommermåltider. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 2 pund gulrøtter, omtrent 12 til 15 mellomstore
  • 2. 1/2 kopp majones
  • 3. En klype kosher salt
  • 4. 1/3 kopp sukker
  • 5. 1/2 kopp hermetisk ananas, most, godt drenert for all væske
  • 6. 1/2 kopp rosiner
  • 7. 2 teskjeer karri pulver
  • 8. 1 teskje finhakket hvitløk
  • 9. En klype sellerifrø og/eller karvefrø, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Vask gulrøttene og skrell dem, hvis nødvendig. Bruk en grønnsaksskreller til å kutte gulrøttene i brede, nudel-lignende strimler.
  2. 22. I en stor blandingsbolle visp sammen majones, salt, sukker, ananas, rosiner, karri, hvitløk og sellerifrø og/eller karvefrø, hvis du bruker det. Tilsett gulrøttene og vend godt. Server umiddelbart eller oppbevar i kjøleskapet i 1 time for å servere kaldt.