Agurksalat og marinert sjøgresssalat

Agurksalat og marinert sjøgresssalat

oppskrift på frisk agurk- og marinerte sjømat- og tangsalat, perfekt som forrett eller lett måltid om sommeren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp riseddik
  • 2. 1/2 teskje salt
  • 3. 3/8 kopp miso (soyabønnepasta)
  • 4. 1 kopp sesamolje
  • 5. 6 kopper revet dashi kombu (sjøgress)
  • 6. 2 engelske agurker, skrellet, frø fjernet og skåret i biter
  • 7. 2 spiseskjeer sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. 11. Gjennom åpningen i blenderen som går, tilsett eddik, salt og miso én etter én, og la blenderen gå mens du heller oljen i en tynn, jevn strøm. Vend dashi-kombu i dressingen slik at den dekker, og la det stå i 1 time.
  2. 22. Vend agurk med det samme før servering, overfør til serveringsskåler og dryss over sesamfrø.