
Pesto med spaghetti squash
oppskrift på pesto spaghetti squash – en sunn og enkel rett som passer perfekt til en rask lunch eller middag. lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Sett av halvparten av squashen til en annen bruk. Plasser en halv spaghetti squash, med snittflaten ned, på et non-stick bakepapir. Stek i 30 til 40 minutter, eller til den er mør. Fjern kjøttet fra skallet med en gaffel. Bland det med den ristede hvitløkspestoen. Topp med Parmesan og server varm.
- 33. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Kutt av toppen på hvitløken. Spray hver hvitløk med litt matoljespray. Pakk inn i aluminiumsfolie og stek i 1 time. La den avkjøle før du håndterer den. Press ut pulp fra hvitløken i en food processor. Tilsett basilikum og pinjekjerner, og kjør til det er jevnt.