
Carnitas
Lær hvordan du lager deilige carnitas hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt til tacos eller som hovedrett. Enkel å følge og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (3 pund) uten benet svinebog
- 1 kopp vann
- Mel- eller mais tortillas
- 2 kopper refried beans, varmet
- 1 lime, delt i 6 båter
- 1/4 kopp hakkede ferske korianderblader
- 1 liten løk, hakket
- 1 salsa
- 1 avokado, skrelt, kjernet og skivet
Fremgangsmåte
- 1Kutt svinekjøttet i 4 biter og legg det i en dyp kjele. Tilsett vannet, dekk til, og kok opp over middels høy varme til kjøttet er mørt, omtrent 45 minutter til 1 time. Ta svinekjøttet opp av kjelen og hakk det i bitestørrelser.
- 2Varm opp mel- eller mais-tortillasene. Smør litt bønner på hver tortilla og legg på litt av svinekjøttet. Press en limebåt over hver tortilla. Tilsett koriander, løk, salsa og avokado.