Lag din egen burrito-bar

Lag din egen burrito-bar

lær hvordan du kan lage din egen burrito bar hjemme. perfekt for selskaper, familie eller vennelag. enkel, rask og smakfull oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss vegetabilsk eller olivenolje, ett sving i pannen
  • 2. 1 jalapeño, uten frø og hakket
  • 3. 2 hvitløksfedd, hakket
  • 4. 1 middels stor løk, hakket
  • 5. 2 bokser svarte bønner, avrent
  • 6. 2 ss hakket koriander, en håndfull
  • 7. 1 ts malt spisskummen, vurder å ta det med hånden
  • 8. 1 ts cayennepepper saus
  • 9. Grovt salt
  • 10. 1 ss vegetabilsk eller olivenolje, ett sving i pannen
  • 11. 340 g kyllingbryst uten ben, i biter
  • 12. 1 ts mørk chilipulver
  • 13. Grovt salt, etter smak
  • 14. 2 hvitløksfedd, hakket
  • 15. 1 rød paprika, uten frø og hakket
  • 16. 225 g chorizo, uten skinn og i biter
  • 17. 12 burritotortillaer i burritostørrelse
  • 18. 2 kopper ristet salsa, oppskrift følger
  • 19. 1 ½ kopper revet Pepper Jack-ost
  • 20. 1 ½ kopper hvit røkt Cheddar, revet, foretrukket merke Cabot
  • 21. 4 til 6 vårløk, hakket
  • 22. 1 romainesalat, hakket
  • 23. Grønne løk-rømme, oppskrift følger
  • 24. 4 plommetomater
  • 25. 1 jalapeñopepper
  • 26. 1 liten løk, skrelt og kuttet i 3 tykke skiver
  • 27. 3 eller 4 kvister fersk mynte
  • 28. En håndfull korianderblader
  • 29. Grovt salt
  • 30. 2 kopper rømme
  • 31. 1 lime, presset og revet skall
  • 32. 3 vårløk, skivet
  • 33. 2 ss korianderblader, en håndfull, kan erstattes med persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp to non-stick stekepanner over middels høy varme. I den første, tilsett 2 spiseskjeer olje, jalapeño, hvitløk og løk til svarte bønner. Surr i 2 eller 3 minutter, tilsett bønner, krydder og cayennepepper-saus. Reduser varmen til lav og la det småkoke. I den andre stekepannen, tilsett olje og kylling. Krydre kyllingen med chilipulver og salt, og brun kjøttet lett, i 2 til 3 minutter. Tilsett hvitløk, røde paprika og chorizo, og surr i 5 til 6 minutter, deretter reduser varmen til lav.
  3. 33. Grill og myk opp tortillalefser ved å holde dem over en varm gassbluss i 15 sekunder på hver side. Hvis du ikke har gassbluss, varm opp den tørre stekepannen du brukte til salsaen, og kok tortillalefsene én om gangen i pannen i 15 sekunder på hver side. Pakk tortillalefsene nær komfyren og gjør klar toppingene dine. Server fyllet direkte fra pannen du kokte det i.
  4. 44. Varm opp en stekepanne over høy varme. Tilsett hele tomater og en frøet jalapeño, med skinnsiden ned, samt de tykke løkskivene. La tomatene, paprikaen og løken bli svartet på alle sider. Tilsett de svarte tomatene, paprikaen og løken i en food processor. Pulsér for å male salsaen, sammen med mynte- og korianderblader. Krydre salsaen med grovt salt.
  5. 55. Bland alle ingrediensene i en food processor og kjør til rømmen er lys grønn, og vårløken er finhakket. Server med burritos.