Bolognese brødpizza

Bolognese brødpizza

lær hvordan du lager en deilig bolognese bread pizza med enkle steg. perfekt for en rask middag eller helgehelse. prøv denne smakfulle oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. Én lang baguette, 50 til 60 centimeter, italiensk semolinabrød, daggammelt er helt i orden
  • 2. 1 spiseskje ekstra virgin olivenolje, ett sving med pannen
  • 3. 2 skiver pancetta eller bacon, hakket
  • 4. 900 gram storfekjøtt, karbonadedeig
  • 5. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 6. 2 mellomstore gule løk, skrelt og finhakket
  • 7. 1 liten gulrot, skrelt og hakket
  • 8. Grovt svart pepper og grovt salt
  • 9. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 10. 1 teskje allehånde, en tredjedel av håndflaten
  • 11. 1/2 kopp rødvin, et par slurper
  • 12. 1/2 kopp storfekraft
  • 13. 1 boks (400 gram) knuste tomater
  • 14. En håndfull flatbladpersille, finhakket
  • 15. 450 gram fersk røkt mozzarella, fersk mozzarella eller scamorza (mer fast, modnet mozzarella) i tynne skiver
  • 16. 4 never revet Parmigiano eller Romano
  • 17. 1 kopp fersk basilikum, 20 blader, revet eller revet i biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm ovnen opp til 450 grader Fahrenheit.
  2. 22. Del brødet på langs, del det deretter i to, og skrap ut noe av innmaten i brødet. Lett rist brødet i ovnen, 5 til 8 minutter. Fjern brødet og slå på grillelementet.
  3. 33. Varm opp en non-stick stekepanne over middels til høy varme. Tilsett ekstra virgin olivenolje, én sving med pannen. Tilsett pancetta, la den steke i et minutt eller så, tilsett kjøttet og fordel det jevnt utover pannen. La kjøttet karamellisere i 1 til 2 minutter uten å røre. Bryt det opp i små biter og la det få en fin brunfarge. Tilsett hvitløk, løk og gulrøtter, og krydre med mye grovkvernet pepper, litt salt, Worcestershire-saus og allehånde. La det koke i 10 minutter, rør jevnlig. Tilsett vin og skrap opp eventuelle brune biter i pannen. Tilsett kraft og løs opp blandingen litt. Tilsett tomater og persille, og varm opp i 1 til 2 minutter. Fyll brødene med fyllet og topp med et tynt lag mozzarella og et dryss Parmigiano eller Romano. Grill pizzaene til osten smelter. Topp hver pizza rikelig med basilikum og server (med kniv og gaffel).