Trefargede sjokoladekjeks

Trefargede sjokoladekjeks

Lær hvordan du lager perfekte triple chocolate cookies med denne enkle oppskriften. Søte, sjokoladefylte kjeks som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 6 unser bittersøt sjokolade
  • 2. 2 unser usøtet sjokolade
  • 3. 1/4 kopp pluss 2 spiseskjeer allsidig mel
  • 4. 1/4 teskje bakepulver
  • 5. 1/4 teskje salt
  • 6. 3/4 kopp sukker
  • 7. 3/4 stykke usaltet smør
  • 8. 2 store egg
  • 9. 2 teskjeer instant espressopulver, for eksempel Medaglia D'Oro
  • 10. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 11. 1/2 kopp semisøte sjokoladeknapper
  • 12. 1/2 kopp hvite sjokoladeknapper av høy kvalitet
  • 13. 1 1/2 kopper grovhakkede ristet pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Plasser sjokoladen i en middels stor bolle over en kjele med småkokevann og smelt den helt. Sikt sammen mel, bakepulver og salt, og sett til side.
  3. 3Pisk sukker og smør i en bolle med en elektrisk mikser. Tilsett eggene, deretter espresso og vanilje, og pisk på høy hastighet i 2 minutter. På lav hastighet, pisk inn den smeltede sjokoladen og blandingen til den akkurat er blandet. Vend inn melet med en slikkepott til det akkurat er blandet. Rør inn sjokoladeknapper og pekannøtter.
  4. 43. Bruk en liten isskje til å fordele røren på et bakepapirkledd stekebrett, og legg 8 kjeks på hvert brett. Stek i 10 til 11 minutter (ikke lenger). Overflaten vil være tørr, men innsiden vil fortsatt være myk. Avkjøl på et stekebrett. Disse kjeksene er best å spise samme dag de er laget. Pakk inn rester godt i plastfolie og oppbevar i en lufttett beholder.