Kremet sitronpai

Kremet sitronpai

oppskriften på creamy lemon pie gir deg en frisk og kremet sitrepai som er perfekt for sommerdager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (16 oz.) beholder med rømme
  • 2. 1 (14 oz.) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 3. 3 ss søtet limonadesmakdrikk
  • 4. 1 (8 eller 9 tommer) grahamkjeksbunn
  • 5. Smucker's® ferskenpreserves, eller et syltetøy eller en syltetøyvariant etter eget valg

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp ovnen til 350 grader Fahrenheit.
  2. 2Pisk rømme, søtet kondensert melk og limonade i en middels bolle med en elektrisk mikser til det er godt blandet.
  3. 3Hell blandingen i en kjeksbunn.
  4. 42. Stek i 25 til 30 minutter eller til den er stivnet.
  5. 5Avkjøl grundig.
  6. 6Kjøl i 2 timer.
  7. 7Pynt med syltetøy og server.