Neelys krydrede kylling med fyll

Neelys krydrede kylling med fyll

oppskrift på neelys deviled chicken som er enkel å lage og perfekt for en smakfull middag. lær hvordan du lager denne deilige retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 1/2 pund skinnfrie, benfrie kyllinglår, vasket og tørket
  • 2. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 1 kopp hvetemel
  • 4. 1 teskje paprika
  • 5. 1 teskje cayennepepper
  • 6. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 7. 1 kopp hvitvin
  • 8. 1/2 kopp kyllingkraft
  • 9. 1 spiseskje appelsinskall, revet
  • 10. 1 appelsin, presset juice av
  • 11. 2 teskjeer rød pepperflak
  • 12. 2 spiseskjeer hot sauce
  • 13. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 14. 1 kopp plommer uten stein

Fremgangsmåte

  1. 11. Krydre kyllingen med salt og pepper. Ha melet i en paiform og krydre med salt, pepper, paprika og cayenne, og visp for å blande det godt. Vend kyllingen i melet, og rist av overflødig mel.
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne med vegetabilsk olje over middels høy varme. Legg kyllingen med skinnsiden ned (den kjøttfulle siden) og stek til den er gyllenbrun og sprø, ca. 3 minutter. Snu og fortsett å steke den andre siden i ytterligere 3 minutter. Ta opp kyllingen og legg den på et fat, og sett til side.
  3. 33. Hell hvitvin i stekepannen og skrap opp de brune bitene fra bunnen av pannen. Tilsett kyllingkraft, appelsinjuice og -zest, samt hot sauce. Ha i rød pepperflak og visp inn hot sauce og sennep. La det småkoke, og legg kyllingen og saften som er igjen på fatet i pannen. Topp med plommer. Skru ned varmen til lav, og dekk til med lokk. La kyllingen småkoke i 40 minutter.
  4. 44. Fjern lokket og ta kyllingen ut på et serveringsfat. Skru opp varmen til høy og la sausen redusere i 2 til 3 minutter. Når sausen har tyknet, smak til med krydder, og hell sausen og plommene over kyllingen. Server umiddelbart.